viernes, 1 de enero de 2016

El dia de la presentació!

Bones a tots i totes!!

El 20 de novembre va arribar el dia, per fi, de conèixer-nos. Durant l'última sessió de formació del Projecte Rossinyol, ens varen fer una presentació de tots els nens que participarien en el projecte, així com què solen fer, a quins barris de la ciutat de Blanes viuen i a quines escoles estudien, però sense dir-nos quin nen o nena ens havia tocat a cadascú: això no ho sabríem fins el dia de la presentació.

Aquest dia ens vàrem reunir tots els mentors de Blanes amb els mentorats i els seus pares, i després que des de l'Ajuntament de Blanes i des de la Universitat de Girona ens fessin una breu presentació, ens varen cridar un per un i vam sortir tots davant, on hi havia una taula amb globus. Havíem de buscar el globus amb el nostre nom i petar-lo: dins, hi trobaríem unes pistes i havíem d'endevinar qui era la nostra parella. Va ser una manera molt bonica de conèixer els nens i de seguida vaig reconèixer en Bounama.




En aquest moment, vam estar parlant una mica i presentant-nos, i també vaig poder parlar un mica i conèixer la seva mare. Ja podíem començar amb el Projecte Rossinyol!

No hay comentarios:

Publicar un comentario