viernes, 1 de enero de 2016

Comencem a volar!


Bones a tothom!

Bé, després d'aquesta breu introducció sobre qui som i què és això del Projecte Rossinyol, us explicaré una mica les activitats que hem anat fent fins ara per conèixer-nos millor un cop feta la presentació a l'Ajuntament. Val a dir que tant la Rocío com jo estàvem molt contentes perquè des d'un principi teníem pensat fer algunes de les activitats juntes, i a la presentació vam descobrir que el seu mentorat, l'Ibrahima, i el meu, en Bounama, són amics i van a la mateixa escola, la qual cosa era un punt positiu.


Així, vàrem decidir fer la primera quedada en grup, perquè, d'aquesta manera, tots dos, en estar acompanyats d'un amic, se sentirien més còmodes i seria més fàcil. Vàrem anar junts a berenar i vam parlar de les coses que ens agradaria fer durant el Projecte, de manera que en férem una llista.


A més d'això, vàrem intentar fer una torre amb cartes per parelles, amb la qual cosa en Bounama estava molt entusiasmat i no volia deixar-ho fins que ho aconseguís. I més tard, abans de marxar cap a casa, vàrem donar una volta pel passeig de Blanes.



No hay comentarios:

Publicar un comentario